RSL airsoft 20-3-2021

 

 

 

De eerste skirm van dit jaar voor B.A.D. werd gespeeld bij RSLairsoft in Assendelft.

De opkomst was helaas niet groot en gingen op pad met 5 leden.
Gedurende de dag diverse spellen gespeeld m.b.t. het plaatsen, veroveren en afpakken van vlaggen.
In de ochtend werd er helaas al over en weer geroepen dat niet iedereen zijn hit zou nemen. Dit heeft er in de middag toe geleid dat er enkele spelers verwijdert werden van het veld.
Gedurende de middag bleven we met te weinig mensen over waardoor de dag tot een vroegtijdig einde kwam.

 

Voor foto's van deze dag zie tab activiteiten.

 

 

Critical Hit Airsoft 10-4-2022

 

Deze dag zijn we op bezoek geweest bij Critical Hit Airsoft Events in Valburg. Het was een prachtige dag om weer eens lekker een dag te gaan airsoften.

De missie (genaamd Cluedo) van deze dag was het zoeken van A4'tjes met foto's erop,  welke verspreid over het veld lagen. Elke gevonden foto moest van een lijst afgevinkt worden en het doel was om uiteindelijk 3 foto's over te houden. Vervolgens had een marshall een kist verstopt waarin de uiteindelijke oplossing in te vinden was, deze kist moest men eerst zoeken en hierna na de eigen respawn teruggebracht worden. Er werd daar gecontroleerd of je de juiste oplossing gevonden had.

Was een toffe dag waarbij het fair play gehalte zeer hoog te noemen was.

 

Voor foto's van deze dag zie tab activiteiten.

 

 

Raven Rock Forrest Overwatch 29-5-2022

 

Vandaag met 5 leden en 2 intro's afgereisd naar een nieuw, recentelijk geopend airsoftveld. Georganiseerd door Raven Rock Forrest Overwatch.

Vandaag waren er helaas minder mensen aanwezig en het weer werkte ook niet mee. De gehele dag regen maar dat mocht de pret niet drukken.

In de ochtend werd er gestart met een potje team deathmatch om iedereen in de gelegenheid te stellen het veld te leren kennen. Nadat beide teams een keer aan elke zijde van het veld waren gestart en zo een aardige indruk hadden gekregen van de layout van het veld werd er gestart met VIP transport. De VIP zat ergens in het veld verstopt en beide teams konden de VIP zoeken. Op het moment dat de VIP gevonden was door 1 team moest hij door minimaal 2 personen getransporteerd worden via een bepaalde route naar zijn uiteindelijke doel.

Na de middaglunch, welke geheel verzorgd werd door Overwatch, dit spel nogmaals gespeeld.

Ondanks dat het weer niet meewerkte vandaag een hele toffe dag gehad op deze nieuwe locatie.

 

Team BAD mag tevens 2 nieuwe leden verwelkomen.

 

Voor foto's van deze dag zie tab activiteiten.

 

 

 

Critical Hit Airsoft Events 10-7-2022.

 

Na ruim 6 weken was het dan eindelijk weer zover B.A.D ging weer op pad met 6 leden van B.A.D en 3 intro's naar Critical Hit Airsoft Events in Valburg. Met ongeveer 60 personen was het veld aardig gevuld. De dag werd begonnen met een game domination, het spel ging in het begin aardig op en neer maar uiteindelijk wisten we (team rood) deze opdracht succesvol uit te voeren. Na de lunch moesten de teams om de beurt een bomkoffer transporteren naar een bepaalde locatie en deze koffer vervolgens 15 minuten te verdedigen.

Beide teams hebben dit succesvol weten uit te voeren.

Kortom was weer een heerlijk dagje airsoften.

Tevens 3 intro's met ons mee gegaan op deze skirm.

 

Voor foto's van deze dag zie tab activiteiten.

 

 

 

RSL Assendelft 7-8-2022.

 

I.v.m. de vakantieperiode waren we met slechts 4 man afgereisd naar Rslairsoft in Assendelft. Er waren slechts 30 aanmeldingen maar dat mocht de pret niet drukken. In de ochtend moesten beide teams borden verzamelen met punten erop en als een team 400 punten bij elkaar gezocht had moesten ze compound van de tegenstander bezetten en dit 15 minuten vasthouden.

Team rood had in de ochtend de overhand echter in de middag kwam team geel sterk terug. Spelmodus voor de middag was om 2 vlaggen bij de compounds van de tegenstander weg te halen en deze naar je eigen compound terug te brengen waarna je je eigen vlag moest hijsen en deze dan 15 minuten verdedigen.
Helaas waren er tegen het einde van de middag al veel mensen van team rood vertrokken.

Was wederom een heerlijk dagje airsoften en iedereen heeft zich weer goed kunnen vermaken en de nodige kills kunnen maken.

Voor foto's van deze dag zie tab activiteiten.

 

 

 

Veluwe Airsoft 20-11-2022

 

Vandaag met 6 man van team B.A.D. afgereisd naar Veluwe AIrsoft voor weer een dagje knallen. De dag begon met een potje team deathmatch om te kijken of de teams een beetje gelijk verdeeld waren. Hierna gestart met een game waarbij 1 team een gewonde moest ophalen en hierna transporteren naar het ziekenhuis en het team het ziekenhuis moest verdedigen. Het verdedigende team had slechts 1 respawn per persoon, werd men nogmaals geraakt moest men van team switchen voor de rest van de game. Dit werd halverwege gewisseld zodat beide teams gelijke kansen kreeg.
Na de middagpauze gestart met een andere game waarbij 1 persoon met schild en helm begeleid moest worden naar 1 bepaald punt om te winnen, als deze persoon geraakt werd (helm en schild waren geen hits), moest het hele team weer terug naar het begin. Ook dit werd halverwege gewisseld om beide teams gelijke kansen te geven.

Was weer een topdag met koud maar heerlijk zonnig weer.

 

Voor foto's van deze dag zie tab activiteiten.

 

 

 

Veluwe Airsoft 12-2-2023.

 

Vandaag met 8 leden en 1 intro afgereisd naar Veluwe Airsoft om het nieuwe airsoftjaar weer te beginnen.

De dag begon met een potje team Deathmatch om te kijken of de teams gelijk opgedeeld waren en om het terrein te verkennen.

Hierna werd begonnen met 'bob de bouwer', deze moest, met behulp van een helm en riotshield, naar een bepaald gebouw getransporteerd worden. Echter als bob geraakt werd op zijn lichaam moest het hele team weer terug naar het startpunt. Dit werd door beide teams een keer uitgevoerd.

Na de pauze werd er nog een potje domination en transport van een gewonde gedaan echter waren wij (en meerdere aanwezig) bij dit laatste al gestopt aangezien het fairplay gehalte dramatisch was deze dag. 

Ondanks dit was het toch een geslaagde en gezellig dag. Op naar de volgende skirm.

 

Voor foto's van deze dag zie tab activiteiten.

 

 

 

RSL Assendelft 21-5-2023.

 

Vandaag met 4 leden afgereisd naar RSLairsoft in Assendelft voor weer een heerlijk dagje airsoften.

De dag stond hier vandaag in het teken van drugwars. Rood en geel konden of elkaars spullen stelen of deals sluiten met elkaar om alle benodigde spullen te verkrijgen. Blauw was de politie en moest dit alles zo veel mogelijk tegen gaan. 

Met een uitverkochte skirm was het heerlijk druk en werd het gehele veld gebruikt, in de middag werd dit echter helaas snel minder, maar alsnog een heerlijke dag gehad waarbij alle leden toch aardig wat kills hebben kunnen maken. 

Op naar de volgende skirm in juni.

 

Voor foto's van deze dag zie tab activiteiten.

 

 

Area24 Nijmegen  19-8-2023.

 

Dit weekend met 3 personen (vakantietijd) afgereisd naar Airsoft Nijmegen (Area 24) om weer eens een potje te gaan airsoften.
Dag stond in het teken van team deathmatch. In het veld stonden 4 vlaggenmasten met een rode en blauwe vlag er aan. Doel was om jouw teamkleur te hijsen. Dit punt werd dan tevens een nieuwe respawn waar je eenmalig kon respawnen.
Door de geringe opkomst vandaag ging het spel de gehele dag op en neer.

Was een topdag met een zeer hoog fairplay gehalte. Orga was ook top.
Dit is een veld waar we zeker vaker naar toe zullen gaan.

Op naar de volgende skirm in september.

 

Voor foto's van deze dag. zie tab activiteiten